Despre noi

Home > Despre noi

Suntem EXIM LEMN, compania româno-germană fondată in anul 1993 în TimiÈ™oara. Ne scriem povestea cu ajutorul a 40 de oameni intr-un spatiu de productie de  8000 de mp în judeÈ›ul Hunedoara, avand peste 25 de ani de existență.

ISTORIC

Încă din primii ani am produs È™i comercializat o gamă largă de produse din lemn. Ne-am specializat în producÈ›ia uÈ™ilor de interior, placărilor de trepte, glafurilor È™i plintelor din lemn masiv multistrat sau MDF. Toate acestea le-am realizat prin implemetarea unei linii de fabricaÈ›ie specifice. Am completat echipamentul cu cele necesare începând cu uscător pentru lemn È™i terminând cu incinta de vopsire cu atmosferă controlată. Punem la dispoziÈ›ia celor care apreciază o amenajare interioara de calitate peste 200 de modele de uÈ™i de interior. Și, pentru că È™tim, nevoile voastre diferă, vă oferim posibilitatea de a alege dintr-o diversitate de materiale. Astfel, puteÈ›i opta pentru structuri plane din PAL si MDF placat cu CPL sau pentru cele compuse din lemn masiv multistrat placat cu MDF, furnir natural, blind masiv ori structuri de lemn È™i sticlă sau integrale din sticlă.

DINCOLO DE GRANIÅ¢ELE ROMÂNIEI

Începând din 1998 am trecut È™i graniÈ›ele țării, dezvoltând parteneriate cu companii din Ungaria, Slovenia, Austria, Italia, FranÈ›a È™i Gemania.

Din anul 2000 livrăm săptămânal uÈ™i pe piaÈ›a germană.

ACOPERIRE NATIONALA

În România, produsele noastre să găsesc în oraÈ™e precum TimiÈ™oara, Deva, Arad, Oradea, Cluj, BucureÈ™ti, Turnu Severin sau Sibiu. Printre poveÈ™tile din TimiÈ™oara cu care ne mândrim se numără: Hotelul Continental, Hotelul Best Western Ambasador, Hotelul Cassa de la Rossa, Pensiunea Nora / Nora Clasic / Nora Prestige, Hotelul Silva, Hotelul Stejarul , Hotelul Del Corso, Clinica privată President, Clinicile Medici's, Clinica Dr. Leahu, Policlinica Dr. GrigoraÈ™, Sediul Administrativ Enel, Sediul administrativ Linde, Sediul administrativ Hella, Sediul administrativ Bosch, Sediul central Tempini, Sediul central Profi È™i multe altele.