Despre noi

Home > Despre noi

Suntem EXIM LEMN, compania româno-germană fondată in anul 1993 în Timișoara. Ne scriem povestea cu ajutorul a 40 de oameni intr-un spatiu de productie de  8000 de mp în județul Hunedoara, avand peste 25 de ani de existență.

ISTORIC

Încă din primii ani am produs și comercializat o gamă largă de produse din lemn. Ne-am specializat în producția ușilor de interior, placărilor de trepte, glafurilor și plintelor din lemn masiv multistrat sau MDF. Toate acestea le-am realizat prin implemetarea unei linii de fabricație specifice. Am completat echipamentul cu cele necesare începând cu uscător pentru lemn și terminând cu incinta de vopsire cu atmosferă controlată. Punem la dispoziția celor care apreciază o amenajare interioara de calitate peste 200 de modele de uși de interior. Și, pentru că știm, nevoile voastre diferă, vă oferim posibilitatea de a alege dintr-o diversitate de materiale. Astfel, puteți opta pentru structuri plane din PAL si MDF placat cu CPL sau pentru cele compuse din lemn masiv multistrat placat cu MDF, furnir natural, blind masiv ori structuri de lemn și sticlă sau integrale din sticlă.

DINCOLO DE GRANIŢELE ROMÂNIEI

Începând din 1998 am trecut și granițele țării, dezvoltând parteneriate cu companii din Ungaria, Slovenia, Austria, Italia, Franța și Gemania.

Din anul 2000 livrăm săptămânal uși pe piața germană.

ACOPERIRE NATIONALA

În România, produsele noastre să găsesc în orașe precum Timișoara, Deva, Arad, Oradea, Cluj, București, Turnu Severin sau Sibiu. Printre poveștile din Timișoara cu care ne mândrim se numără: Hotelul Continental, Hotelul Best Western Ambasador, Hotelul Cassa de la Rossa, Pensiunea Nora / Nora Clasic / Nora Prestige, Hotelul Silva, Hotelul Stejarul , Hotelul Del Corso, Clinica privată President, Clinicile Medici's, Clinica Dr. Leahu, Policlinica Dr. Grigoraș, Sediul Administrativ Enel, Sediul administrativ Linde, Sediul administrativ Hella, Sediul administrativ Bosch, Sediul central Tempini, Sediul central Profi și multe altele.